Bioflavonoide în apărarea celulelor

Bioflavonoide

Bolile infecțioase sau cele canceroase de obicei apar atunci, când sistemul imunitar este slăbit. Reprezintă ajutor provenit din celulele vegetale bioflavonoide, care, conform definiției, aparțin în grupa unor compuși colorați, găsiți în multe fructe și legume. Joacă rol substanțial în absorbția vitaminei C și în prelucrarea acestuia în organism.

Bioflavonoide pot fi încadrate în categoria celor mai eficiente antioxidante din lumea vegetală, prin această caracteristică pot apăra celulele organismului împotriva radicalilor liberi. Sunt în măsură să elibereze metalele grele din organism, facilitând eliminarea acestora.

Deci au efect foarte bun, dar punem întrebarea, că oare consumăm atâta fructe și legume, să avem o cantitate suficientă de bioflavonoide în organism, sau este nevoie de un produs, care să asigure această cantitate? Mai mult, ca sigur, că avem nevoie de completare din acesta. Bioflavonoide sub formă de capsule se pot comanda de pe site-ul oncoshop.ro, la prețul de 242 RON. Cutia conține 250 de capsule.