combinatoare agricole

Combinatoare agricole cu lățime până la 7 m

Prelucrarea adecvată a pământului este o parte foarte importantă în cultivare. Reprezintă o alegere perfectă unul dintre combinatoare agricole performante pentru fermieri, care va face o treabă excelentă în sfărâmarea pământului dur, uscat sau chiar umed. Pentru o recoltă bogată este neaparat nevoie, ca pământul să rămâne umed.

Acest lucru poate fi asigurat prin mișcarea corectă a solului cu combinatoare agricole moderne. Este sfătuit, ca agricultorii să achiziționeze combinatoare agricole de înaltă calitate, noi, chiar dacă acestea sunt mai scumpe puțin, decât cele second hand, deoarece asigură cantitatea potrivită de pământ întors, astfel asigurând solul umed pentru semințe.

Aceste utilaje agricole pot asigura o performanță la adâncimi de până la 18 cm. Lățimea de lucru poate varia între 2,5 și 7 m, dar fermierii trebuie să fie foarte atenți atunci, când alege dintre combinatoare agricole, pentru că cu cât lățimea aparatului este mai mare, cu atât este nevoie de mai mulți cai putere la utilajul agricol.