Cu Gruber lucrați mulți ani

Gruber

Mulți agricultori decid, să achiziționeze utilaje agricole moderne, în vederea unei recolte mai bogate. Prin folosirea utilajelor Gruber munca devine mai ușoară, terenul va fi lucrat mai bine, astfel și rezultatul ajunge să fie mulțumitor. Utilaje noi, fabricate de către compania Satex România, se pot cumpăra din depozitul Agromotor, care se găsește în localitatea Săcuieni Bihor.

Parametri tehnici ale utilajului Gruber și un video, puteți viziona pe pagina web satex.ro. La opțiunea Gama de produse găsiți lista tuturor utilajelor oferite spre vânzare. Pentru fiecare produs achiziționat de la această firmă, se oferă doi ani de garanție.

În caz de defecțiune, colegii se vor deplasa la ferma Dumneavoastră în vederea reparației, dar cu siguranță nu se va întâmpla să se defecteze. Se merită cumpărat un utilaj Gruber nou, căci cu acesta puteți lucra mulți ani la rând pământul, fără nici o problemă. Prețul acestora este acceptabil. Căutați deci produsele acestui fabricant, că niciodată nu o să regretați decizia adusă!