Echipamente cofetarie moderne si de calitate

cofetarieCand intram intr-o cofetarie, primul lucru este sa ne uitam in vitrina, si sa alegem prajitura cea mai gustoasa. Aceste vitrine de exemplu fac parte dintre echipamente cofetarie, care ajuta la mentinerea produselor proaspete. In general vitrinele au racire ventilata, si sunt folosite pentru expunerea deserturilor cu crema si cu frisca.

Temepratura de lucru in aceste echipamente cofetarie este intre -12 si -22 grade Celsius. Dimensiunea spatiului de prezentare al produselor este intotdeauna mare, pentru a expune cat mai multe produse, care sa atraga clientii.

Dintre vitrine fac parte si modelele speciale pentru inghetata. Dar din aceasta categorie mai fac parte si rafturile frigorifice, care de obicei sunt cu multiple polite. Acestea functioneaza cu perdea de aer.

Ca proprietar de cofetarie este bine, sa investiti in aceste echipamente cofetarie, in scopul cresterii profitului. Daca doriti sa investiti in aceste echipamente, intrati pe pagina web progep.com, si luati legatura cu colegii pentru informatii despre echipamente cofetarie moderne si de calitate buna!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns