Glutation

Glutation cu efect antioxidant

Există o polipeptidă bioactivă cu funcție de coenzimă, care este prezentă în aproape toate celulele din organismul uman. Glutation este unul dintre cei mai importanți și puternici antioxidanți intracelulari din corpul nostru. Prin această caracteristică este foarte bun pentru prevenirea cancerului sau tratarea acestuia.

Participă la faza I și II de detoxifiere hepatică, reduce absorbția și favorizează eliminarea substanțelor nocive endogene din organism, de exemplu hormoni în exces, enzimele proinflamatoare, melanina etc. Are o serie de efecte benefice Glutation, deficitul din acesta în organism produce boli.

Drept urmare, dacă avem lipsă de acesta, trebuie să completăm cu capsule, ca să putem menține sănătatea pe termen cât mai lung. Glutation capsule de 500 mg poate fi comandat de pe site-ul oncoshop.ro. Cel mai eficient tratament este întotdeauna prevenirea, iar prin administrarea de Glutation putem să ocolim multe probleme de sănătate. Produsul se achiziționează la un preț acceptabil.