Goleic si cancerul mamar

Goleic

Sistemul imunitar apără organismul de boli, și dacă totuși apare o boală, ajută și în lupta cu această. Macrofagele sunt o parte vitală al sistemului imunitar. În caz de cancer, de exemplu, injectarea săptămânală a unei cantități mici de Goleic activează macrofagele și permite sistemului imunitar să urmărească cu vigoare celulele canceroase.

Nobuto Yamamoto, directorul Diviziei de Imunologia Cancerului și Biologia Moleculară a Institului Socrates pentru Imunologie Terapeutică din Philadelphia spune, că acesta este „probabil cel mai potent factor de activare a macrofagelor, ce a fost descoperit vreodată”. Deci acesta reprezintă un ajutor foarte mare, căci un macrofag învige și înghite o celulă canceroasă.

După ce în urma injecției s-a produs un număr suficient de macrofage activate, timp de o săptămână nu este nevoie de altă injecție Goleic, pentru că macrofagele au o perioadă de înjumătățire de aproximativ șase zile. Tratamentul cu Goleic a fost ușor de aplicat și a funcționat 100% la 16 paciente cu cancer mamar.