Hario pentru cafea limpede

Hario

O cafea buna si limpede este dorinta tuturor in diminetile somnoroase. Cu ajutorul metodei de filtrare Hario vom putea pregati si singuri o bautura gustoasa in fiecare zi. Acest sistem functioneaza perfect, caci filtrul de hartie sau de metal retine cafeaua macinata. Se poate prepara odata cu un aparat doua cesti de bauturi calde.

Este de ajuns un dripper de filtrare si o sticla termorezistenta pentru a obtine cafeaua dorita. Proportia ideala intre cafea si apa este de 7 grame cafea proaspat macinata si 100 ml de apa. Aparat Hario puteti sa comandati din webshopul barshaker.ro, unde toate produsele se vand la preturi cele mai mici din Romania.

Intrati pe pagina, uitati-va la toate produsele expuse spre vanzare, si comandati nu numai aparat Hario, ci tot ce aveti nevoie. Daca aveti intrebari in legatura cu produsele sau comanda acestora, luati legatura cu colegii prin contactele gasite pe pagina web. Prin metoda Hario in fiecare zi puteti prepara bautura gustoasa si aparte, profitati de aceasta ocazie acum!