Lenjerie de pat calda din flanel

Lenjerie de pat
Lenjerie de pat

In fiecare casa ocupa rol principal dormitorul, unde ne odihnim dupa fiecare zi obositoare, de aceea este bine sa fie cat se poate de linistita si comoda aceasta incapere. O lenjerie de pat ne poate oferi confortul necesar, daca este aleasa bine.

In webshopul Locuinta Frumoasa puteti gasi o gama foarte larga de produse, intre ele bineinteles si lenjerie de pat, una mai frumoasa ca cealalta. Merita sa vizitati acest magazin online, daca doriti sa achizitionati lenjerii sau alte produse de calitate inalta pentru casa Dumneavoastra sau eventual in cadou.

Pentru un pat matrimonial va putem oferi de exemplu lenjeria de pat din flanel, Doina, compusa din sase piese. Acest set contine 1 buc. husa de plapuma de 140×200 cm, 2 buc. fete de perne mari de 70×90 cm, 2 buc. fete de perne mici de 40×50 cm si un cearceaf de 220×240 cm. Aceasta lenjerie de pat ofera o atmosfera extrem de placuta in dormitor, va fi placere, sa dormiti in ea. Este o alegere ideala pentru anotimpul de iarna, pentru ca ofera caldura si atingere placuta.