mocheta trafic intens

Mocheta conceputa special pentru incaperi cu trafic intens

In cazul in care urmeaza sa fie amenajata o incapere cu trafic intens, este important ca sa faci alegerea corecta, si sa investesti in mocheta special conceputa pentru a acoperi aceasta nevoie.

Sala de conferinte, receptia unui hotel, holul de intrare al unei locatii publice, podeaua unui restaurant, birou, sau al unei scoli sunt exemple elocvente pentru a constientiza diferenta gradului de uzura in timp, fata de podeaua unei locatii private. Din acest motiv, alege mocheta destinata traficului intens, ca aspectul sa ramana ireprosabil si dupa un timp indelungat!

In oferta noastra vei gasi o gama larga de modele si culori, intr-o varietate suprinzator de mare de latime si marimi. Alege aceasta solutie de acoperire al pardoselii, pentru un confort termic ridicat, pentru o izolare fonica foarte eficienta si nu in ultimul rand, pentru aspectul estetic ridicat. Mocheta destinata traficului intens, respecta normele europene in vigoare. Sunt antistatice, antibacteriene, antialergice . Pentru o siguranta ridicata, opteaza pentru o varianta ignifugata, daca modul de utilizare al incaperii impune asta.