Toate dintr-un loc pentru bar

Toate pentru bar
Toate pentru bar

V-ati hotarat, sa va privatizati, si ati decis, sa deschideti un bar sau restaurant? Cautati un magazin online, de unde puteti sa achizitionati absolut toate echipamentele si ustensilele necesare unitatii Dumneavoastra?

Ati si gasit locul potrivit, pentru ca pe pagina web http://barshaker.ro/ gasiti tot ce aveti nevoie. Incepand de la diferite blendere, echipamente si ustensile pentru bar, accesorii barista, picuratoare, shaker, sifoane, decor cocktailuri, cani, diferite pahare pana la decoratiuni interioare si vestimentatie barman. Aceste produse sunt de calitate superioara la preturi accesibile, ba chiar unele cu reducere de pret. Cel mai convenabil este, ca toate le puteti cumpara dintr-un singur loc, comod, din fata calculatorului.

Livrarea produselor este gratuita in toata tara, daca valoarea comenzii depaseste pragul de 199 RON. Acesta este inca un motiv, pentru care merita sa vizitati magazinul web http://barshaker.ro/. Cumparati comod la preturi foarte bune din acest magazin la orice ora a zilei!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns