vitamina B17 alimente

Vitamina B17 alimente in fructele noastre

Bolile in totdeauna au antecedente, de foarte multe ori lipsa de vitamine in organism, care cu timpul produce diferite probleme de sanatate. Sa prevenim de exemplu aparitia cancerului trebuie sa consumam vitamina B17 alimente, acesta este de gasit in fructele, legumele cultivate la noi in gradina, fara orice fel de chemicale.

Daca gandim, ne vom da seama, ca pe vremuri nu au fost atatia bolnavi de cancer, raspandirea acestei boli crunte s-a produs odata cu aparitia alimentelor prelucrate de mai multe ori, cu alimentatia moderna. In aceste alimente numai este vitamina B17, care ar putea apara organismul, sau numai foarte putin. Rezultatul se vede in statistici.

Se spune, ca vitamina B17 alimente le putem cumpara din piata, asa si este. Dar, atentie! Numai in cele cultivate de mici producatori din zona, nu in cele aduse din diferite tari indepartate! Daca vedem in piata fructe mai mici, dar romanesti, este recomandat sa le alegem pe acestea, ca contin vitamina B17 alimente. Pe cand in cele mari, frumoase cine stie ce gasim.